Wist je dat no image

Published on maart 9th, 2020 | by inloggen-telefoonblogger

0

Zullen boeken in de toekomst op een smartphone worden gelezen?

De laatste 10 jaar heeft de telefoon een hele andere rol gekregen in ons dagelijks leven. Waar ze ooit aan het licht kwamen als het apparaat dat ons helpt om gemakkelijk overal met iedereen te kunnen bellen zijn ze vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons hele leven. Social media apps, spelletjes en dating platformen zijn slechts een greep uit het gebruik van vandaag de boeken. Boeken worden ook steeds vaker digitaal gelezen, maar nog relatief weinig op de smartphone. Zullen we hier in de toekomst verandering in zien?

Van hardcover naar digitaal boeken lezen

Het is eeuwenlang normaal geweest om boeken als print te lezen. Hiervoor gingen we naar een boekenwinkel en zochten we er een uit. Tegenwoordig doen we dit via verschillende internetplatformen of app winkels. De meest gebruikte apparaten die we vandaag de dag gebruiken voor het lezen van boeken zijn tablets en e-readers. Er is een handig overzicht te vinden over de voor- en de nadelen van het gebruik van deze beide apparaten. Digitaal lezen heeft verschillende voordelen, zoals dat je geen boeken meer mee hoeft te slepen en je snel en gemakkelijk je boek erbij kunt pakken in de tablet.

Echter moet je hiervoor nog wel altijd een tablet of e-reader meenemen. Hoe eenvoudig deze ook werken, ze passen bij de meeste mensen niet in de broekzak. Smartphones zijn de laatste jaren steeds groter aan het worden. Dat komt doordat dit eenvoudiger is bij het gebruik van vele apps. Ze hebben zelfs al de juiste afmetingen die het makkelijk maken om te lezen. Indien deze ontwikkeling nog verder gaat dan wordt het nog makkelijker en gebruikelijker om boeken te lezen op de smartphone.

Je eigen boek uitbrengen

Net als het internet het voor iedereen makkelijker heeft gemaakt om een eigen blog te beginnen en informatie te verspreiden, zorgt het voorgaande er juist voor dat het ook voor iedereen relatief eenvoudig wordt om een eigen boek uit te brengen. Welk boek je ook hebt, voor de mogelijkheden om deze uit te brengen kun je kijken voor de mogelijkheden met Pumbo: https://www.pumbo.nl/boek-uitgeven. Alle situaties worden gepersonaliseerd, zodat het voor iedereen interessant is. Er zijn nog meer manieren om een boek uit te brengen voor smartphones. Zo bereik je Apple gebruikers via de iBookstore.


About the AuthorGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑