Nieuws apple store

Published on februari 15th, 2020 | by Telefoonblogger

0

Hoe gaat de iPhone 8 eruit zien?

De iPhone 8 is een toekomstig toestel van Apple, dat zeer waarschijnlijk in 2017 wordt verwacht. Onder de Apple liefhebbers zijn de speculaties en geruchten dan ook al bezig.


iPhone 8-concepten op een rij
Aan de hand van allerlei geruchten en speculaties zijn er al allerlei iPhone 8-concepten voorbij gekomen. De één verwacht dat de nieuwe iPhone een OLED-scherm met allerlei sensoren krijgt en dat de telefoon draadloos opladen, terwijl het andere concept weer een Touch Bar-achtige functie in de iPhone 8 plaatst. Ook passeren er veel iPhone 8-concepten waarbij het toestel geheel uit slechts één scherm bestaat.


iPhone 8 van glas
Apple staat er om bekend om met hun waanzinnig staaltje technologie iedereen telkens weer te verbluffen. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo gaat Apple de aluminium behuizing van de iPhone vervangen door glas. Dit zal je wellicht herkennen van de iPhone 4 waar de voor- en achterzijde ook gemaakt van glas. Het scherm wordt edge-to-edge en loopt dus tot aan de rand. Alle versies van de iPhone 8 zouden een glazen behuizing krijgen, maar volgens Ming-Chi Kuo krijgt alleen de duurdere iPhone 8 een roestvrij stalen rand.


iPhone 8 in drie formaten
Volgens de Japanse zakenkrant Nikkei zou de iPhone 8 straks in drie formaten. Het gaat niet alleen om de standaard 4,7-inch en 5,5-inch formaten, maar ook om het nieuwe tussenmodel met een 5-inch scherm. Dit is slechts een klein verschil met de 4,7-inch variant. Mogelijk wordt het 5-inch scherm gebruikt voor de randen, zodat je ook aan de zijkant van de iPhone 8 het scherm kunt bekijken. Dit zou betekenen dat er aan beide kanten van het 4,7-inch scherm een stukje bij komt, waardoor de volledige diagonaal uitkomt op 5-inch.


About the AuthorGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑