Fun iphone met apps

Published on januari 5th, 2020 | by Telefoonblogger

0

De apps die je moet hebben

Er zijn talloze apps te vinden in de App Store en Google Play. Maar welke apps zijn nu musthaves?

WhatsApp
WhatsApp is anno 2017 een onmisbare app op jouw telefoon. De app doorzoekt je telefoonboek en vindt automatisch mensen die de applicatie ook gebruiken. Met deze contacten kan je vervolgens gratis berichten sturen en foto’s, video’s, je locatie en contactgegevens delen. Ook is het mogelijk om samen met anderen een zogeheten groepsgesprek te starten.

Facebook
Facebook is met 1,79 miljard maandelijkse actieve gebruikers met afstand het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. De kans is dan ook groot dat jij ook een profiel hebt aangemaakt op de social media site. Kan jij hier ‘ja’ op zeggen, dan moet je natuurlijk de mobiele app van Facebook downloaden.

Instagram
Instagram kent een stuk minder gebruikers dan Facebook. De maandelijkse active gebruikers van Instagram zijn namelijk 600 miljoen. Dit zijn er natuurlijk gigantisch veel en daarom is de app ook zeker aan te raden om te downloaden.

Instagram, onderdeel van het bedrijf Facebook, is een website en gratis mobiele app om digitale foto’s en video’s met een speelduur tot 60 seconden uit te wisselen. De foto’s en video’s kunnen digitaal gefilterd worden en uitgewisseld op sociaalnetwerksites, zoals die van Instagram zelf.

Spotify
Spotify is een Zweeds bedrijf dat in 2006 is opgericht en dat muziek als stream aanbiedt. De ruim 40 miljoen gebruikers die Spotify nu telt kunnen uit een database van miljoenen nummers bepalen welke muziek ze willen beluisteren.

Vergeleken met een app als YouTube, waarin je ook muziek kan luisteren, stopt deze niet met afspelen zodra je de app sluit of de telefoon ‘lockt’.

Nederland.FM
De iPhones van Apple ondersteunen vanaf het begin al geen fm ontvangst. Om deze reden is Nederland.FM is goede uitkomst. Deze app bied namelijk de mogelijkheid om naar de talloze radiostadions van Nederland te luisteren. De enige nadeel is dat de app via het internet werkt en dus mb’s van jouw bundel verbruikt.

Bekijk hier een overzicht van 6 handige gratis apps die ook niet mogen ontbreken op jouw smartphone.


About the AuthorGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑